Tjoho! Jag och Nhora har fått plats på en lydnadskurs!

Ibland ska man ha tur. Väldigt mycket tur! Jag låg och bläddrade på Facebook sent igår, och såg att Heléne Lindström lagt upp en inlägg om en tävlingskurs i startklass – klass I. Det var publicerat några timmar tidigare och då fanns det bara tre platser kvar. Jag klickade vidare in på inlägget, och såg att kurstillfällena skulle passa perfekt med både mitt och Lennys schema! Varannan tisdag, på Lennys dagveckor!

Jag tvekade inte en sekund, utan kände att jag var tvungen att anmäla mig och Nhora till kursen. Direkt! Sen var det bara att hålla tummarna för att det skulle finnas en plats kvar till oss, och imorse hade Heléne svarat att vi fått en plats. Tjoho, vad kul!

Det är ett bra tag kvar innan kursen börjar, men jag ser redan fram emot den! I slutet av januari drar den igång, så då har jag och Nhora några veckor på oss att starta upp träningen igen efter juluppehållet. Vi har redan börjat ladda inför jul på jobbet, och snart blir det full fart! Från och med vecka 48 och fram till nyår kommer hundarna mest bara få vara hundar, men sen hinner vi som sagt dra igång träningen igen.

5 november, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: