Hejdå Halloweenen!


Nhora i sina djävulshorn.

Det är säkert helt fel att säga Halloweenen, men vi har blivit smittade av Evelina. Till och med mina arbetskamrater har blivit smittade och i år använt ordet Halloweenen. Hur som helst, idag har vi börjat packa ner Halloweenen och vad tomt det blir! Vi har ju haft spindelnät i hela taket i vardagsrummet i flera veckor.

Evelina tyckte väl inte att det var så roligt först när allt skulle plockas ner, men det tog inte många minuter innan hon började prata om julafton istället. Hon är för rolig den lilla damen! Sen efter jul och nyår så är nog pratet om Halloweenen igång igen…

3 november, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: