Varför försökte jag ens?

Efter jobbet idag skyndade jag ut med hundarna för att hinna få till ett varsitt litet träningspass med Thone och Nhora innan det blev mörkt. Jag hade egentligen tänkt gå med en i taget, men helt plötsligt stod alla tre med koppel på sig i hallen. Nhora har aldrig varit uppbunden förut, så det fick hon prova på idag medan jag tränade med Thone och det var inga konstigheter alls.

Kameran fick följa med ut också, för det har tagits alldeles för lite bilder den senaste tiden. Jag fick den korkade idén att försöka ta en bild på alla tre… Lhine sjönk ihop och såg ut som sju svåra år och när jag kastade godis bakom mig för att försöka få upp Lhines öron så kunde inte Thone sitta still och drog med sig Nhora. Suck!

 

5 oktober, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: