Här är det Halloween

Evelina är bara 4 år, och vi har aldrig pyntat eller uppmärksammat Halloween på något sätt, men ändå så har hon pratat om Halloween i nästan ett år! I förra veckan var vi och köpte lite Halloween-grejer, eller kanske rättare sagt ganska mycket, och i lördags började vi pynta. Spindelnät, spindlar, skelett, kattskelett, fladdermusskellet, blodiga händer m.m. Av ett gammalt underlakan gjorde vi läskiga gardiner. Jag hällde fejkblod i händerna och drog sedan mina händer på lakanet, och jag själv tycker att det blev riktigt bra!

Det mesta är i vardagsrummet, men det fick även bli lite spindelnät på uteplatsen på framsidan. Vi har även roat oss med att klippa ut en massa fladdermöss av svart papper. De flyger upp bakom soffan och tv:n i vardagsrummet, och Evelina fick några på sitt fönster. Där ville hon även ha blodiga händer. Jag tror den lilla damen är väldigt nöjd med allt läskigt pynt, och nu får det se ut så här tills Halloween är över.

7 oktober, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: