Syskonträff


Nhora, Höstglädjens Living A Golden Dream 5 1/2 månad.

Idag skulle Sophie och Christer, som båda två bor i södra Skåne, åka och hälsa på i Hälla med Thonebarnen Lexie och Snö. Det hela slutade med att det blev en träff med sex av åtta valpar ur kullen, och så mamma Thone förstås!

Jag vet inte hur jag hade tänkt, men när Lenny frågade mig imorse hur dags jag skulle åka så insåg jag att jag tänkt en timme fel. Helt plötsligt hade vi en timme mindre på oss att bli klara att åka. Vi blev inte så himla sena ändå, men fyra av valparna/syskonen var redan där.

Mamma och pappa har plank runt tomten, så Thone och Nhora kunde liksom inte se vad som väntade på andra sidan. Jag trodde att Nhora kanske skulle tycka att det var lite läskigt i början, men både hon och Thone försvann in i röran direkt! Thone verkade trivas lika bra med sina barn nu som hon gjorde när de var små.

Det blev många timmar med bus och lek, och det var inte så lätt att se vem som var vem. Särskilt inte efter att alla fått prova att klippa svansarna på sina valpar. Vi tvåbenta fikade, pratade och så fick jag prova att ställa upp allihopa så att mamma fick ta bilder på dom. Den enda som var utställningstränad, förutom Nhora, var Uno, men alla var ungefär lika lätta att ställa och jag behövde liksom inte göra så mycket. Bra såg det ut också!

Det var väldigt kul att få träffa Thonebarnen och deras hussar och mattar, och just Sophie och Christer hade jag inte träffat innan heller.

31 juli, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: