GRK:s Club Show i Sunne


En 3:e placering, och Nhoras 3:e HP i valpklass I.

Igår morse var det dags att packa ihop och lämna stugan för att åka hemåt, och vad skönt det var att inte behöva städa efter oss! Vi diskade, plockade i ordning och gick iväg med soporna, så att stugan ändå såg ut som den gjorde när vi kom. Förutom smutsen vi dragit in på golvet så såg det ut som att vi inte varit där.

Lenny var sugen på att åka raka vägen hem, men eftersom att Sunne låg längs vägen så fick han stå ut med några minuter på GRK:s Club Show. Vi hade ju ändå gått upp tidigt! Det regnade lite när vi kom fram, så igår blev det att sätta upp tältet. Någon plats vid ringarna fanns det inte kvar, så jag satte upp det lite bakom hanhundsringen. Det kändes inte så viktigt att ha en bra plats. Huvudsaken var att vi slapp bli blöta, och det hade vi även utan tält för det slutade snart regna.

Igår var det fem tikar i Nhoras klass. Samma gäng som i lördags, plus en till. Jag glömde att släppa på kopplet när vi var inne i ringen, så rörelserna blev som dom blev. Inte så vackra. I väntan på konkurrensen så sprang vi fram och tillbaka bakom tälten ett par gånger med löst koppel, och då blev rörelserna mycket bättre. Hoppas jag kan komma ihåg det till nästa utställning, och träna på det här hemma…

I konkurrensen sprang hon fint, utan att bli ihoptryckt och få hög svans för att jag försökte bromsa henne. Det blev en 3:e placering för Nhora, med ännu ett HP! Hon fick en fin muntlig kritik, även om domaren tyckte att hon kunde vara lite mer, men med lite tid så.

Igår fick vi äntligen en rosett för HP:t, som delades ut i ringen! SSRK verkar ha slutat med dom helt? Både i Gränna och på utställningen i lördags gick jag för att köpa en HP-rosett, men det fanns inte. En liten säck foder och en rolig leksak fick vi också, och med leksaken lyckades vi dra ut en valptand när vi kampade med den på vägen bort mot tältet. Sen fanns det även ett prisbord där man fick välja ett pris beroende på placering, så där tog vi en rolig boll. Innan vi packade ihop och fortsatte vår resa hemåt så passade jag på att köpa ett stort paket med buffelchips också, som födelsedagspresent till Thone och för att hjälpa Nhora med tandbytet.

8 juli, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “GRK:s Club Show i Sunne”

  1. Annica Grip Fager:

    Grattis till utställningsreultatet!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: