”Bad ear days”

Jag vet inte vad det är med Nhoras öron, men vissa dagar ser hon mer ut som en blandras än som en golden retriever. Lagom till att hon började tappa sina mjölktänder så började hennes öron leva egna liv. Just nu är det mest hennes högra öra som krånglar och inte ligger som det ska, men ett tag stod båda öronen rakt ut som flygplansvingar. Inte ett dugg charmigt, bara jättefult!

Jag hoppas att hennes högra öra rättar till sig, annars kanske jag får prova att tejpa det som man gör på bland annat rottweilers när deras öron vill börja lägga sig åt fel håll. Det känns ju inte helt rätt, men hon kan ju inte ha två olika öron! Jag kommer ju störa ihjäl mig på det.

25 juli, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: