Trevlig midsommar? Inte här iallafall…

Hoppas våra vänner och bekanta har en trevlig midsommar! Det ser iallafall ut så på Facebook och Instagram, där det är fullt med glada och goda bilder. Känner mig lite avundsjuk och ledsen över att det inte blev så för oss idag. Vi får göra ett nytt försök nästa år. Jag stannade hemma från jobbet igår med min hosta, och försökte vila och sova.

Jag trodde och hoppades att jag skulle må bättre idag, och tyckte att det kändes så imorse. Evelina och jag gick bort till midsommarfirandet i Slaka, men det var riktigt jobbigt att vara bland folk och försöka att inte hosta till magen nästan vände sig ut och in… Vi var där i någon halvtimme, och tittade på dansen runt midsommarstången, innan vi gick hem igen.

Lenny hade börjat med maten och vi satt ute i det fina vädret och åt sill, potatis och fiskbullar. Tyvärr så smakade maten ingenting, och det är vad vi har gjort resten av dagen. Ingenting. Vid 19-tiden var Evelina trött och ville gå och lägga sig, och snart ska väl jag göra detsamma. Vi skulle grillat nu ikväll, men struntade i det och hoppas på att jag har bättre aptit imorgon.

21 juni, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: