Hältan borta?!?

En bild tagen innan Thone blev halt.

De senaste två dagarna har inte jag kunnat se någon direkt hälta hos Thone, men jag har inte heller lyckats få henne att röra sig normalt för att se hur hon rört sig. Hon har nästan krupit ur sitt eget skinn bara jag ropat på henne eller försökt få henne att trava några steg.

Det har iallafall varit väldigt tydligt att hältan minskat, så idag provade jag att låta henne få gå en liten promenad och jag kunde inte se något konstigt alls! Under kvällen fick hon vara lös ute på tomten en stund och jag kunde inte se någon hälta då heller. Kanske har vi en sån tur att det räckte med vila och massage.

30 juni, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: