”Ta bort den där!”

Jag tycker att mulet väder, där solen försöker ta sig fram men inte riktigt lyckas, är perfekt fotoväder så idag fick kameran följa med ut på morgonpromenaden. När vi gick förbi en plats med lagom högt oklippt gräs och med gröna fina träd i bakgrunden så var jag ju liksom tvungen att försöka ta några fina bilder där. Lättare sagt än gjort, med en Lhine som oftast inte har någon lust alls att se glad ut om inte Lenny står bakom mig och kastar godis.

Bilden ovan blev ju ganska bra ändå, för man ser ju verkligen hur Lhine blänger och bara väntar på att jag ska ge upp och ta bort kameran från ansiktet.

12 maj, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: