Nhora 14 veckor


Nhora 14 veckor, och 14.4 kilo.

Idag fyller Nhora 14 veckor, och har alltså bott här i 6 veckor redan. På de veckorna har hon inte hunnit lära sig så mycket. Det hon typ kan på kommando är ”Sitt.”. Hon har fått torrfoder och inte varit särskilt förtjust i det, så att använda maten som belöning har ju inte varit någon höjdare. Ibland har hon fått godare belöning, men jag har inte velat ge henne det hela tiden. I torsdags fyllde vi frysen med färskfoder och sedan dess äter hon med god aptit igen, och tar gärna torrfodret som belöning!

Nu när jag inte kommer träna med Thone på samma sätt så kommer det bli mer träning för Nhora. Det är ju liksom perfekt att låta Thone sitta/ligga och vara passiv medan jag och Nhora tränar.

25 maj, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: