Nhora 11 veckor

Nhora 11 veckor, och 11.3 kilo.

Ja, så här ser hon ut idag vårat lilla monster. Efter att ökat på maten så är hon nu lite rundare och inte bara fyra långa ben. Kanske att jag får sänka maten lite grann igen, för Nhora orkar inte riktigt äta upp allt. Hon får ju en hel del av sin mat som belöning.

På tal om belöning så har det inte blivit så mycket träning den här veckan. Det har varit jobb, kalasförberedelser och kalas, och när jag har varit sugen på att träna så har Nhora varit trött. I nästa vecka ska det bli bättre ordning på det, och så ska vi ta oss ut på lite äventyr. Jag hoppas på fint väder så vi kan åka ner till stan någon dag och ta en fika. Bara sitta där och ta det lugnt.

4 maj, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nhora 11 veckor”

  1. Karin:

    Så fin hon är ❣️

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: