Nu är hon här!

Idag var det äntligen dags att hämta Nhora, och Thone! Vi var dom första som var och hämtade, så att Thone slapp se valparna försvinna iväg. Även om hon varit en otroligt duktig mamma, som velat umgås med sina valpar dygnet runt så verkade hon ändå redo att få följa med hem! Hon vill nog inte bara vara mamma, utan få komma igång och träna igen också.

Den här första dagen med Nhora har gått väldigt bra tycker jag. Hon verkar vara väldigt cool. Mamma och pappa har plank runt tomten, och bor på landet, så hon har ju inte hört mycket trafik och inte sett mycket trafik. Vi har en bilväg och busshållplats precis utanför tomten, så jag trodde att hon kanske skulle tycka det var lite otäckt när vi var ute på första rastningen, men det var inga konstigheter.

Vattenskålen är det väldigt roligt att plaska i, och köksmattan verkar hon tro är till för att tuggas på. Hoppas det är lite mindre roligt imorgon, nu när jag bytt ut metallskålen mot en spillfri skål och klippt bort det hon fransade upp på mattan.

Thone verkar tycka att det är väldigt skönt att vara hemma igen, och är nog väldigt nöjd över att fått med sig en valp hem. Någon som är mindre nöjd är Lhine, som just nu går under namnet Surpuppan Lhine. Det var okej att Nhora var här ett par timmar, men sen tyckte hon att hon kunde åka tillbaka till Hälla igen. Ett morr och ett nafs i luften, och jag tror att Nhora förstod meddelandet för hon har inte varit i Lhines ansikte sedan dess.

Nu är det dags att sova och ladda batterierna inför imorgon. Jag kan tänka mig att det blir lite mera röj då…

12 april, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu är hon här!”

  1. Karin:

    Så underbar hon är lilla Nhora! Man blir ju så valpsjuk❣️❣️❣️

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: