Mysigt med sällskap i vagnen


Två nöjda tjejer.

Igår, precis när vi var redo att gå till bilen och åka till förskolan så ringde en av personalen och sa att de hade extremt många fall av magsjuka. Evelina hade verkligen sett fram emot att åka till förskolan, för att leka med sin kompis Theo som varit ledig några dagar, så hon blev jätteledsen när jag sa att hon fick vara hemma idag. Hon blev sådär ledsen så att nästan jag också blev ledsen.

Eftersom att vi var påklädda och redo att gå ut så tänkte jag att vi kunde försöka ta en promenad, så att Lhine och Thone fick bajsa iallafall. Evelina ville absolut inte gå själv, och jag försökte förklara att Nhora behövde få sitta i vagnen eftersom att hon är liten och inte får gå så långt. Hon föreslog att Nhora kunde sitta bakom henne. Jag trodde inte att det skulle gå, men det var ju värt att prova.

Det gick ju hur bra som helst! Nhora låg bakom Evelina och tuggade på sitt ben, och ibland satt hon upp bredvid Evelina och tittade. Det var inte många gånger som Nhora försökte hoppa ner från vagnen, och när hon gjorde det så lade Evelina armen om henne.

Det blev en väldigt trevlig morgonpromenad, och när vi nästan vara hemma så hade Nhora somnat i vagnen. Då fortsatte vi att gå, och njuta av det fina vädret, och gick bland annat bort till Handlarn och köpte en varsin glass. De har glassen och kassan precis vid entrén, så Lhine och Thone fick vänta utanför och så jag chansade på att det var okej att Nhora följde med in i vagnen. Han i kassan sa iallfall inget om det när han såg vad som låg bakom Evelina.

Jag föreställde mig först att det skulle bli en väldigt kort och rörig promenad, men istället blev det en långpromenad på två timmar. Härligt!

Idag när det var dags för promenad och Evelina hade satt sig i vagnen så visade Nhora att hon också ville få sitta i vagnen. Det blev en långpromenad idag också, och så stannade vi vid en fotbollsplan där Lhine och Thone fick springa lösa en stund medan Nhora duktigt låg kvar i vagnen och tuggade ben. Innan vi gick hemåt fick Nhora skutta omkring en liten stund också.

18 april, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: