Här är hon!

7 veckor och 3 dagar.

Ja, här är hon! Vår lilla Nhora, Höstglädjens Living A Golden Dream!

I tisdags förra veckan blev det äntligen klart vilken av tikarna som skulle bli min, och det blev min favorit! Jag hade tänkt att jag inte skulle ha någon favorit, iallafall inte för tidigt, men när jag var och hälsade på valparna när de var 3 veckor och 6 dagar gamla så fastnade jag för den gula. Det var ju alldeles för tidigt att välja då, men sen dess har det varit hon hela tiden.

Det var lite plågsamt att gå och vänta på den dagen då det skulle bli klart vilken som skulle bli min, men i tisdags när vi ställt upp dom så fick jag äntligen välja! Egentligen var det väl inget val, eftersom att mamma visste vilken jag ville ha och hon också haft den gula som favorit.

Idag kändes det lite extra roligt att hälsa på Thone och valparna igen, och sitta vid köksbordet och mysa med min valp. Min! Nu kommer väl resten av den här veckan gå väldigt långsamt, i väntan på att få åka och hämta Thone och Nhora. Tidigt på lördag morgon är det äntligen dags!

6 veckor och 4 dagar.

9 april, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Här är hon!”

  1. Annika i Lindby:

    Åh, Nhora är ett fint namn! Lycka till, med valpisen! Ser fram mot uppdateringar!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: