Grattis Lhine på 12-årsdagen!

Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII J RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Hipp, hipp hurra för Lhine som fyller 12 år idag! Hur hon redan har hunnit bli 12 år förstår jag inte riktigt, och det känns lite konstigt och jobbigt. Även om hon inte är lika aktiv och sugen på träning som Thyra var vid den åldern så är Lhine ändå pigg och glad. Hon njuter verkligen av att vara pensionär och bara vara hund!

Lagom till Lhines födelsedag vann vi en DogBox på Instagram, och vad glad Lhine kommer bli lite senare idag när hon får slita sönder den. Hon älskar kartonger och förpackningar! Ännu gladare kommer hon bli när hon hittar fem smaskiga godispåsar i DogBoxen också.

2 april, 2019 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Lhine på 12-årsdagen!”

  1. Karin:

    Grattis Lhine !! Du är så fin ! Njut nu riktigt av din Dogbox!!

  2. Annika i Lindby:

    Grattis Lhine!! Var du inte nyss en valp??

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: