Första natten avklarad


Thone är så fin i sin svarta nos som hon fick när valparna föddes.

Första natten gick bättre än väntat. Thone skulle absolut ligga i sängen så Nhora fick ligga ensam på golvet. Det var hon inte helt nöjd med, men det tog inte lång tid innan hon lade sig i Bia bädden och somnade. Vi var ute en gång jättetidigt imorse, men kunde gå in och lägga oss en stund igen.

Som jag tidigare nämnt så kommer jag inte ihåg hur det är att ha valp, men än så länge känns det som att det går bra. Det blir väl kanske värre med tiden, eller? Det funkar väldigt bra mellan Evelina och Nhora, och Lhine har inte varit lika sur idag. Det har badats ett par gånger i vattenskålen, men inte alls lika många gånger som igår, och kanten på köksmattan är lite svår att låta bli.

Nhora har faktiskt fått träna lite grann idag. Redan igår började vi förstås att träna på namnet. Idag fick hon äta två av sina mål från mina händer. Hon fick komma in i fotposition bakifrån, och så försökte vi vända lite på stället också. Hon har ju ingen aning om vad hon gör, men jag tänker att det inte är så dumt att hon redan nu får börja lära sig att det är gott och trevligt att vara vid min sida.

Thone och jag tränade en liten stund på kvällen, och vad roligt hon tyckte att det var! Hon är jättemager och tunn så vi tog det lite försiktigt så att hon inte skadar sig. Hon skulle nog gärna vilja köra järnet, men nu i början får det bli korta pass och så får vi öka på sen när kroppen börjar återhämta sig. Vi håller ju även på och försöker få bort mjölken som är kvar, så jag kan ju inte stoppa i henne för mycket godis heller.

14 april, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: