Tiden går så sakta, och samtidigt för fort

Jag har inte varit och hälsa på Thone och valparna sedan förra helgen, när de fyllde 1 vecka. Det är 1 1/2 vecka sen, så nu har det ju hunnit hända en massa med dom. De har öppnat ögonen och är uppe på benen! Planen var att åka och hälsa på dom den här veckan, men så fick jag erbjudande om ett extra jobbpass. Jag tvekade en stund innan jag tackade ja, men om jag ska kunna vara lite valpledig sen så behöver jag ju ta alla extra pass som dyker upp nu.

I nästa vecka har jag också fått ett extra pass, så det blir inte att åka och hälsa på Thone och valparna förrän nästa helg när de fyller 4 veckor. Då kommer det vara full fart i valphagen! Dagarna kommer snigla sig fram till dess. Som tur är får jag ju bilder och filmer från mamma nästan varje dag, och Thone verkar inte sakna mig ett dugg. Hon är fullt upptagen med att pyssla med sina småttingar.

Nu ska jag ta och gå igenom listan med småttingarnas stamtavlenamn, som jag skrev dagen efter att dom föddes. Först hade jag inga idéer alls, men sen kom jag på ett namn och efter det rullade dom på. Mamma tyckte att dom såg bra ut, men innan namnen är klara vill jag kolla så att de är rättstavade och skrivna på rätt sätt.

6 mars, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: