Nervös väntan…


En bild från 1 februari. Snön fick bara ligga i 2-3 dagar innan den regnade bort…

Jag var och hälsade på Thone i söndags, och som hon såg ut! Hon såg riktigt trött och sliten ut. Rödögd och stora tunga påsar under ögonen. Magen hade förstås vuxit ännu mer och såg tung ut. Hon var inte rund som en tunna, utan magen hängde liksom ner under henne. Jag börjar ju undra hur många det är där inne. Evelina kanske har rätt, att det är 10 stycken.

Valparna är beräknade att födas på lördags, men med tanke på hur Thone ser ut så känns det som att dom kanske kommer att komma tidigare. Jag har känt mig lite stressad över det, för självklart är det fullt ös på jobbet den här veckan. Det blev parning mitt i julruschen, och nu håller vi på och flyttar butiken igen. Även om jag har en väldigt förstående butikschef, som ser fram emot att få åka och titta på Thones valpar, så hade jag liksom inte bara kunnat släppa allt och sticka iväg igår eller idag.

Jag är ledig på fredag, och idag när jag sa att jag kände mig tveksam till att jobba på torsdag så sa skrattade hon och sa att hon inte hade räknat med mig. Hon tyckte att jag och Evelina skulle åka ut till Hälla på torsdag, så att vi inte missar något. Gud så skönt! Den här veckan har det varit lugnt, och på bilderna mamma skickat så har Thone sett både piggare och fräschare ut. Nu håller jag tummarna för att det fortsätter vara lugnt imorgon!

Väskorna står packade i vardagsrummet ifall att jag behövde skynda iväg imorgon efter jobbet, men jag hoppas att vi inte behöver åka förrän på torsdag och att vi inte behöver ha någon brådska då.

12 februari, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: