Långledigt med hela familjen

Idag, imorgon och söndag. Tre lediga dagar för mig, Lenny och Evelina. Inget jobb, inget dagis. Inga direkta planer heller, så himla skönt! Min tanke är att vi iallafall ska städa undan julen, för det har vi inte gjort än, men vi får väl se om vi har lust att ta tag i det.

Evelina och jag var uppe tidigt, och när vi kom in efter långpromenaden med hundarna så hade Lenny kommit upp också. Vi gjorde oss ordning lite snabbt och så åkte vi till Norrköping, för att besöka Lekia ute på Ingelsta. Jag och Lenny är inne i en pusselperiod, och ville hitta något nytt. Vi fick nyligen påfyllning av pussel på jobbet i veckan, men inga med 1000 bitar eller mer.

Butiken ute på Ingelsta är jättestor, och även om det är i stort sett finns samma grejer där som på jobbet så tänkte jag att det kunde vara kul att strosa omkring där en stund. Det blir dessutom aldrig dyrt när man åker till en leksaksaffär med Evelina, för hon vill aldrig köpa något. Hon är nöjd med att få titta på allt.

Idag passade hon på att köpa två nya 100-bitars pussel för sina julklappspengar, och jag och Lenny slog till på ett 3000-bitars pussel… så det blir en hel del pusslande i helgen!

18 januari, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Långledigt med hela familjen”

  1. Annika i Lindby:

    Åh, pussel är så roligt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: