En sån där lugn och skön dag

Mina härliga tjejer.

Ledig dag, och ledig helg väntar. Igår kände jag att jag inte hade någon lust att bli väckt av klockan idag, så Evelina fick ledigt från förskolan. Det blev lite sovmorgon, och sedan startade vi dagen utan att känna någon tidspress. Vi hade ju inga tider att passa. Efter frukosten tog vi som vanligt en timmes promenad med hundarna, men på vägen hem stannade vi till vid en fotbollsplan där Evelina och hundarna fick springa lösa. Jag vet inte när vi tog en sådan promenad senast, med ett stopp på vägen.

En burk med hundgodis hade jag med under Evelinas vagn, och Evelina tycker det är så kul när hon får ta en näve hundgodis och stoppa i fickan för att sedan ge till hundarna. Vi var ute i nästan två timmar, och både Lhine och Thone verkade väldigt nöjda när vi kom in igen. Båda två gick och lade sig och sov, och jag märkte inte mycket av dom på ett par timmar.

25 januari, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: