Nu håller vi tummarna för smått!

Idag var det dags att åka och försöka para Thone, så vid 08.30 plockade jag och Thone upp mamma för vidare färd mot Enköping för att träffa Thor, Charmorels Hammerfall.

Thones mamma Sasha har en valpkull efter honom, en kull som mamma är väldigt nöjd med och hennes Bodil som jag tycker väldigt mycket om kommer ur den kullen. När vi snabbt behövde tänka om och byta hane så kändes det ju inte dumt att använda Thor även till Thone.

Vi var framme vid 11.05, och då gick vi en liten sväng så att Thone fick kissa. Sedan fick vi vänta en liten stund innan hussen kom ut med Thor, och 11.24 satt Thor och Thone ihop. Det gick alltså väldigt snabbt och lätt!

Jag blev förvånad över hur cool Thor var. Thone for omkring som en tok, och han såg ut att tänka ”Ta det lite lugnt tjejen!”. Jag trodde att vi kanske hade åkt på fel dag iallafall, men sen smet de iväg runt hörnet och gjorde det dom skulle. Det blev en hängning på 25-30 minuter, och nu håller vi tummarna för att dagens parning resulterar i ett gäng valpar omkring Alla hjärtans dag.

15 december, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu håller vi tummarna för smått!”

  1. Annika i Lindby:

    Lycka till!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: