Vaccinerad, ögonlyst och rabiesvaccinerad

180907

Idag har jag och Thone varit på Norsholms djursjukhus där Thone skulle vaccineras, ögonlysas och eventuellt rabiesvaccineras. Planen är att Thone ska paras nästa löp, och både jag och mamma har fallit för en utländsk hane. Vi har haft ögonen på honom sedan han var valp och blev inte ett dugg besvikna när vi träffade honom för ett par månader sedan.

Thone, som bara varit hos veterinären typ två gånger i sitt liv, skötte sig alldeles utmärkt. Hon verkade inte märka någonting av den första sprutan, och under ögonlysningen var hon lugn och stilla. Först stod hon upp, och efter en stund satte hon sig ner.

Jag var inte direkt nervös inför ögonlysningen, men blev förstås glad när veterinären sa att de var utan anmärkning! Efter det blev Thone vaccinerad mot rabies, och nu är det bara att hålla tummarna för att vi kommer iväg i rätt tid när det väl är dags.

7 september, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vaccinerad, ögonlyst och rabiesvaccinerad”

  1. Annika i Lindby:

    Spännande!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: