Roligt och lätt

Efter fyra dagars vila, och ett uppehåll på 1 1/2 vecka från viltträningen, så blev det ett litet träningspass med en duva på tomten nu ikväll. Jag har funderat lite, och för att göra det roligt och enkelt kommer vi göra likadant som i lydnaden. Thone får sitta kvar medan jag lägger ut, och sedan håller jag henne i halsbandet och släpper inte förrän hon vill iväg. Idag fick hon nöja sig med godisregn som belöning, men jag kommer nog variera mellan godis, leksak och kamplek – precis som i all annan träning.

Det var inga konstigheter alls med duvan, utan Thone sprang ut och tog den som om den vore en apportbock! Vi kommer köra samma övning imorgon, men med en kråka istället. Tyvärr är det väl sista gången kråkan kan användas, för den började se lite sliten ut förra gången vi tränade med den och nu i början ska ju vilten vara fräscha.

3 augusti, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: