Äntligen några grader neråt

170718-1

Ledig dag idag, vilket kändes välbehövligt efter fyra svettiga dagar på jobbet. Vi tvåbenta var och badade ett par timmar på förmiddagen, och på kvällen hade jag tänkt åka iväg och låta hundarna få bada. Men när vi satt ute och åt mat började det blåsa och nästan kännas kallt, så istället tog vi en promenad bort till en fotbollsplan för att låta hundarna få rusa av sig.

Den kokheta värmen vi haft nu ett tag kanske är tillbaka imorgon igen, så det kändes bäst att passa på att njuta av det lite svalare vädret. Evelina sprang, Lhine sprang och Thone sprang som en galning. Det såg verkligen ut som att hon sprang för flera dagar.

170718-2

170718-3

18 juli, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: