Mera apporteringsträning

180630

Idag blev det en repris från i torsdags, så när jag kom hem efter jobbet åkte vi ut till Malmslätt allihopa för att träna apportering. Det fick bli ett sök idag igen, den här gången med nio dummies då jag hittade en till under Evelinas barnvagn igår. Lenny fick hålla Thone medan jag lade ut söket, som blev ganska brett idag.

Innan jag skickade ut Thone så tränade vi lite jaktfot, som vi behöver träna mycket mera på för Thone anser nog att jag är lite av en bromskloss. Dagens sök blev lite klurigare, men också roligare, för jag kunde gömma dummiesarna ordentligt. Lenny och Evelina var bra störning när de gick längre och längre bort för att leta kottar och bär. Trots att hon vid ett tillfälle stannade upp för att kolla var de tog vägen kunde hon ändå återgå till arbetet själv.

Åtta av nio dummiesar fick hon hämta in idag, och hon hittade även den sista när hon smet iväg från Lenny och följde med mig ut i söket när jag gick och plockade in snitslarna.

30 juni, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: