Strålbehandling påbörjad

180504

Idag har jag och Thyra varit i Jönköping igen. Tumören har tyvärr inte krympt ett dugg sedan sist, utan den fortsätter att växa. Nanna blev inte förvånad när hon träffade Thyra idag och såg hur tumören såg ut, utan hade redan planerat för att Thyra skulle få strålning idag för nu funkade den maskinen. Det var faktiskt vad jag hoppats på, för hittills har ju inte cellgifterna haft önskad effekt.

Thyra var som vanligt hur cool som helst, och lade sig och sov på golvet medan vi väntade på att en djursjukskötare skulle komma och ge henne en lugnande spruta. Thyra somnade ganska snabbt, och det kändes lite jobbigt att sitta där bredvid henne och liksom inte få något svar när jag klappade på henne. Efter en liten stund blev Thyra ivägkörd på en bår, och jag gick ut i väntrummet med ett tomt koppel i handen och tog en chokladkaffe.

De sorgliga blickarna jag fick av de som satt i väntrummet när de såg det tomma kopplet i min hand…

Det tog inte lång tid innan jag blev inropad igen, och då hade Thyra precis fått en uppvakningsspruta. Medan jag väntade på att hon skulle kvickna till så bokade Nanna in två tider till för strålning. Tre stycken ska göras med ungefär en veckas mellanrum.

Nu håller jag tummarna stenhårt för att tumören krymper ihop. Den måste det! Strålningen är liksom det sista som Nanna kan erbjuda, och fortsätter tumören att växa så kommer den att påverka Thyras rörelser.

Det finns dock en grej till som vi kan prova. På vägen hem fick jag nämligen ett meddelande på messenger, från en tjej som berättade att hon lyckats få sin hunds tumörer att krympa genom särskild kost. Jag skulle förstås vilja prova det, men så är det ju det där med pengar. Hundarnas foderförråd fylldes på i förra veckan, med mat som räcker i 9-10 veckor…

4 maj, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: