Träning på DogSense

180412-1

Igår var jag och Thone och tränade på DogSense igen. Evelina fick följa med också, för på förskolan går det magsjuka igen så vi vände i dörren när jag läste det på informationstavlan. Magsjuka nu vore total katastrof då det pågår renovering av båda badrummen och vi inte har någon toalett mellan 7-16.

Innan vi åkte fick jag leta fram trosor och trosskydd till Thone, för tisdags började hon löpa. Det var väl egentligen inte dags riktigt än, men mammas Bodil löpte när vi var där under påskhelgen och inte helt oväntat började Lhine löpa bara några dagar senare.

Thone såg inte helt nöjd ut när jag tagit på henne trosorna, men dom verkade inte störa henne under träningen. Men det är faktiskt inte mycket som stör henne under träning. När Evelina står och viftar med en leksak framför nosen på henne blir hon lite kluven, men tycker nog mest att Evelina är ivägen.

Vi fick till riktigt bra träning igår med och tveksamheterna vid hopphindret blir mindre och mindre. Det börjar till och med komma ett litet hindersug, så nu ska vi inte överdriva den träningen. Thone såg sådär härligt trött och nöjd ut efter träningen, så idag har det inte känts dumt alls att låtit henne ha en vilodag medan jag jobbat heldag.

12 april, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: