Ny frisyr

180426

Jag klipper mina hundar själv och även om dom inte alltid finklippta så försöker jag ändå se till så att dom ser fräscha ut. Ibland tar jag hjälp av mamma, eftersom att vi ser olika saker och är duktiga på olika saker. Mamma tycker till exempel att jag är väldigt duktig på att klippa öron… men Thones öron är det länge sen jag blev nöjd med. Trots att jag tunnat ur dom underifrån och klippt kanterna så har dom ändå sett jättestora och fluffiga ut.

Igår fick jag nog, och gick lös med saxen ordentligt! Jag ångrar nästan att jag inte tog ett kort på pälshögen som hamnade i soporna efteråt. Hur som helst, igår struntade jag i alla ”regler” tuggade igenom det valplika fluffet med saxen uppifrån. Det skulle bara bort. När jag kände mig klar kunde jag inte låta bli att fnissa lite åt Thone, som såg ut som att hon fått pottfrisyr.

Till och med Lenny såg att jag gjort något med Thones öron när han kom hem, så ni kan ju tänka er vilken skillnad det blev! Idag tycker jag att det ser riktigt bra ut faktiskt, så jag känner mig väldigt nöjd med att jag vågade prova att snagga ner hennes öron. Nu hoppas jag att fluffet inte kommer tillbaka, utan att det som växer ut är av annan kvalitet. Annars så vet jag ju nu hur hennes öron ska klippas.

26 april, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: