Härlig dag med träning och lek

180417
Den vackraste blomman av dom alla.

Fast att jag egentligen inte hade någon lust så åkte jag och Thone till Mjölby och tränade på DogSense en stund på förmiddagen idag. Jag ställde ut ett par skylthållare och lade dit skyltar från avancerad klass så att det blev som en liten banträning. Istället för att göra det jag kände för så gjorde vi det som stod på skyltarna. Det blev ett ganska lugnt träningspass, men Thone blev rejält flåsig ändå.

Innan vi åkte hem igen gick vi en liten sväng, för Thone är lite mer lättrastad nu när hon löper och behöver ju träna på att kissa borta. Vi strosade runt på en stor gräsplätt och efter en stund satte hon sig och kissade, så nu har hon både lyckats kissa mitt i Linköpings centrum och i Mjölby.

På eftermiddagen tog jag, Evelina och Thyra bussen ner till stan och gick bort till trädgårdsföreningen för att leka. Det blev en riktigt mysig eftermiddag, och jag tror att Thyra tyckte det var roligt att få hänga med. Hon är så himla enkel att ha med sig och finner sig i allt. Det var ganska trångt på bussen när vi skulle åka hem, men Thyra hon klev rakt in och gjorde väg för Evelinas vagn.

17 april, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: