Veterinärbesök, igen

Idag är det en vecka sedan Thyra fick sin nya medicin, och därmed var det även dags att åka till veterinären för att ta ett blodprov och se hur det såg ut med de vita blodkropparna. Den här gången behövde vi inte åka ända till Jönköping, utan vi kunde åka till vilket djursjukhus vi ville bara de kunde läsa av blodprovet på rätt sätt.

Vårat besök var snabbt avklarat, då djurvårdaren tog blodprovet direkt så att det kunde köras igång medan vi väntade på veterinären. Jag hade helst träffat någon av de veterinärerna som varit med på den här resan med Thyra, men de var redan fullbokade när jag ringde i förra veckan och jag tänkte att det inte skulle spela någon större roll när det bara var ett blodprov som skulle tas.

Jag fick lite onödig information, men veterinären kände ju inte Thyra sedan tidigare. Hen verkade dock förstå vad jag menade när jag berättade att Nanna pratat om att vi kanske skulle gå vidare med strålbehandling på tumören eftersom att Thyra är så pigg och fräsch fortfarande…

Blodproverna såg iallafall okej ut. De vita blodkropparna låg lite lågt, men inte under den gränsen som Nanna skrivit i brevet jag tog med och visade. Jag läste upp det brevet när jag bokade tiden, för att allt skulle bli rätt, men vi fick tydligen en lite dum tid iallafall. De som kunde kika närmare på blodprovet var inte där, så vi kunde inte få det svaret på plats utan fick åka hem och vänta på svar.

Det tog dock inte särskilt lång tid innan det kom ett sms, där det stod att blodproverna var okej och att Thyra inte behövde någon antibiotika. Så skönt! De hade även skickat en journalkopia till Jönköping.

Om två veckor är det dags att åka till Jönköping igen och då hoppas jag på lite positivare besked än sist, och att den nya medicinen har gett ett bättre resultat än den gamla. Thyra är lika pigg och glad som vanligt, och jag tycker att tumören känns lite mjukare.

1 mars, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: