Mera godsaker, och lite träning för alla tre

180305-1

I slutet av förra veckan fick vi den här boxen från PrimaDog, som vi vunnit i en tävling på Instagram, fullproppad med godsaker. Tonfiskbitar, tuggben, köttkorvar och en massa provpåsar med torrfoder!

Imorse plockade jag med mig en provpåse och stoppade i fickan när jag och hundarna gick för att lämna Evelina på förskolan. När vi nästan var hemma igen stannade vi till på parkeringen och så fick alla tre träna en liten stund. Det var inte riktigt sådär svinkallt idag som det varit ett tag nu, så fingrarna överlevde Thones träningspass iallafall. När Thone kändes färdigtränad fick vantarna åka på, för med Thyra och Lhine behöver jag ju inte bry mig om snabba belöningar eller om jag råkar tappa lite på marken.

Thone och jag har sedan förra veckan börjat lägga fokus på att börja kunna röra oss framåt när hon är på min högra sida. I förra veckan körde vi korta pass inomhus och jobbade på att hon inte skulle använda min högerhand som en huvudtarget. När vi börjat få bort det kände jag att vi inte kunde komma så mycket längre inomhus, så idag var det dags att trotsa kylan.

Förutom att det var lite kallt så var det så skönt att kunna ta de där extra stegen som vi inte kan ta inomhus. Nu gick vi visserligen inga längre sträckor, men behövde inte bli begränsade av väggar. Behövde Thone tightas till kunde jag ta sidosteg åt vänster, hamnade hon för långt fram kunde jag vänta helt om mot henne utan att hon slog i något. Som det kanske går att lista ut genom texten så är det positionen vi jobbar med, och det var precis så vi gjorde med fotgåendet som jag är jättenöjd med.

Thyra och Lhine fick som sagt också träna lite, och båda två tyckte det var jättekul. Lhine flamsade mest omkring och hade inte tid att lyssna, men fick belöning ändå bara för att hon var så söt och glad. Med Thyra blev det ett lite mer seriöst träningspass, för det är så hon vill ha det, så vi körde igenom det mesta av vårat Sabaton-program.

180305-2

5 mars, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: