Ännu ett besök på djursjukhuset i Jönköping

180315

Jajamän! Idag har jag och Thyra varit i Jönköping igen, och idag fick Evelina följa med också. Det var väldigt trevligt att ha någon att prata med på vägen ner och hon skötte sig fint inne på djursjukhuset. Det blev bara lite kaos när jag fick ett samtal från MIM Construction AB, för då passade Evelina på att göra det jag sagt åt henne att hon inte fick göra – springa omkring bland hyllorna i butiken.

Dagens besök gick bra, och jag kom ihåg att ta med en burk som Thyra fick kissa i direkt när vi kom fram. Både urin- och blodprov såg bra ut för att kunna fortsätta med nästa behandling, så idag fick Thyra en intravenös injektion med medicin. Det tyckte inte Thyra var superkul, då den skulle ges under en minut.

Om två veckor behöver det tas ett blodprov igen, och ser det bra ut ska Thyra få en tablett som vi fick med oss hem idag. Två veckor efter det ska vi tillbaka till Jönköping för att se hur vi ska fortsätta. Idag var Nanna nöjd över att tumören inte verkat öka i storlek, och förhoppningen nu är att både den och lymfknutorna ska minska rejält. Om inte så är strålbehandling nästa steg.

Innan jag tänker så långt som till nästa blodprov så hoppas jag att Thyra får fortsätta att må lika bra som hon gjort hittills och att dagens behandling inte ger några större biverkningar. Förutom att jag ser den där tumören varje dag så märks det inte att hon har cancer.

15 mars, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Ännu ett besök på djursjukhuset i Jönköping”

  1. Prima:

    Lykke til videre, så godt at det virker at det fungerer.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: