Nytt fint halsband

180217
Hunden med världens luddigaste öron…

För ett litet tag sedan vann vi en tävling på Instagram, där priset var ett läderhalsband med kristaller från Equelin Sweden. Att Thone skulle få halsbandet bestämde jag mig för direkt när jag fick veta att vi vunnit, men det tog ett litet tag innan jag kunde bestämma mig för vilken eller vilka färger det skulle vara på kristallerna. Först tänkte jag blåa och gula, men vita kristaller kanske skulle se lyxigare ut…

Jag fick fundera en stund, och kom fram till att vita kristaller skulle kännas lite fegt och enkelt så det fick bli blåa och gula! Det är ju de färgerna vi har på retrieverkopplet och visselpipsbandet, och de färgerna som gömmer sig under smutsen på hennes vardagskoppel.

Igår låg halsbandet i brevlådan och det blev så snyggt, tycker jag!

17 februari, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: