Håller bloggen på att dö?

180208

För tillfället känns det lite som att min blogg håller på att dö ut, och jag har faktiskt funderat på om det kanske är dags att lägga ner den. Det är nog inte många som skulle sakna den, förutom jag själv och jag skulle sakna den jättemycket!

Anledningen till att jag får dom här funderingarna emellanåt är att jag inte har tid att sitta vid datorn lika ofta om kvällarna längre. I år har jag bestämt mig för att inte blogga varje dag, om jag inte har något att skriva om, men det känns lite tråkigt när det går allt för många dagar mellan inläggen.

Det är många gånger jag önskar att jag hade en laptop, så att jag kunde sitta vid köksbordet eller ligga i soffan och knappra på tangenterna. Planen var att köpa en i somras, men så behövde bilen både servas och repareras och sen kom allt med Thyra…

Hur som helst, nu sitter jag här iallafall. Någon kanske undrar hur det går med Thyra, och hon verkar må bra. Det är bara tumören som påminner mig om att hon är sjuk, och den verkade tyvärr bli lite större efter att vi sänkte kortisondosen så den har vi fått höja igen. Ett litet bakslag som gjorde mig jätteledsen. Jag försöker att hålla humöret uppe och titta på hur Thyra mår, istället för att stirra mig blind på tumören.

Den här veckan har jag tagit tag i ”Veckans fokus” med Thone, och vi har tränat lite varje kväll förutom i tisdags. Då låg jag kvar hos Evelina i den varma och mysiga sängen när hon somnat… Hålla fast olika föremål och fjärrskiften fick bli veckans fokus, och det har gått framåt med båda delarna. En sked är ett av föremålen vi tränat med. Vi har inte nått riktigt ända fram än men hon tar den iallafall.

I fjärren har jag äntligen lyckats få fram långsamma rörelser! Thone tycker att allt ska gå fort och det har liksom inte funnits nån tyngd i tassarna, men nu har hon börjat tänka och idag trillade en liten polett ner! Vi fick till flera skiften stå -> sitt där hon först flyttade vikten bakåt och sedan sakta satte sig med låsta baktassar. Hurra!

8 februari, 2018 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Håller bloggen på att dö?”

 1. Annica Grip Fager:

  Bloggar och hemsidor är inte inne just nu. Bara Instagram o Facebook som gäller tyvärr. Folk har inte tid att stanna upp o läsa längre och tittar bara flyktigt. Det går upp o ner. Fina Thyra…förstår din oro men hon mår bra för övrigt. Du är så duktig med dina hundar. Glöm inte bort dig själv i allt, det är lätt hänt. Kram

 2. Karin:

  Vi följer dig och dina fina hundar på bloggen! Hoppas du fortsätter, men du skall ta vara på dig själv och njuta av din lediga tid!
  Jag skriver också mer sällan på vår blogg, aldrig nån som läser, ja kanske en eller två…
  Kramar!!

 3. Anna med flock:

  Jag tänker som så att jag bloggar främst för min egen del, ibland ofta, ibland sällan… för att jag själv tycker om att kunna gå tillbaka och kolla på saker. Så länge det inte blir ett måste och man själv trivs med sin blogg så är det väl vitsigast även om insta och fb allt oftare tar större plats hos folk i allmänhet.

 4. Annika i Lindby:

  Jag kommer att sakna er, om du slutar!

 5. kristina berg:

  läser alltid i din blogg,spännande att läsa om dig och hundarna.

 6. Prima:

  Håper du forsetter å blogge, jeg koser meg med lesingen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: