Träning i kyla och mörker

I torsdags förra veckan blev jag väckt av en ilande smärta i örat, så som avslutning på influensan fick jag öroninflammation. Jag ringde vårdcentralen innan jag ens hunnit vakna till ordentligt, men skulle inte bli uppringd förrän tre timmar senare så jag gick dit och satte mig. Trots att man inte kan göra så egentligen så fick jag träffa en läkare och fick tabletter utskrivna direkt.

Den här veckan har jag känt mig frisk, även om det fortfarande är lite snorigt och hörseln är rejält nedsatt på ena örat, och har hittat träningsmotivationen med Thone igen! Nu är vi inne på femte dagen i rad med lite träning, trots kyla och mörker. Jag vet egentligen inte riktigt vad vi ska satsa på, men hittills har det blivit mest lydnad.

Att vi har blivit utvalda som sponsorekipage av DogSense har gett mig en liten spark i baken, och jag känner liksom att jag måste hitta vad det är vi vill ha hjälp att komma framåt med. Thone är förstås jättelycklig över att vi har kommit igång med träningen igen, och idag känner jag att något vi kommer behöva hjälp med är bygga upp stadga och koncentration. Nu ska det bara gå fort, väldigt fort för att få belöning.

En till som är glad över att jag har hittat träningsmotivation är lilla Thyra. Henne går det inte att ha ute när jag och Thone tränar, för hon stör och är ivägen. Hon är liksom inte lite ivägen, utan ska vara med. Igår när det var hennes tur att få göra några tricks så klapprade hon tänder, och nu ikväll satt hon i köket och tjöt medan jag och Thone var ute på tomten. Hon är helt otrolig. Snart 13 1/2 år, och vill fortfarande så mycket!

13 januari, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Träning i kyla och mörker”

  1. Anki Risberg:

    Åh vad roligt att Thyra är så pigg. Det där med att klappra tänder känner jag igen, så där gör Toya också när hon är träningssugen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: