2.5 års-kontroll

180130

I torsdags var jag och Evelina på BVC för en 2.5-årskontroll. Eftersom att Evelina är lite avvaktande mot människor hon inte känner väldigt väl så var vi där i god tid för att hon skulle hinna känna sig bekväm och våga vara sig själv. Det funkade bra i väntrummet, men sen när sköterskan kom och hämtade oss så tog det tvärstopp!

Inne på rummet satt Evelina tyst och tittade under lugg på sköterskan när hon tog fram olika djur och ville få höra om Evelina visste vad de hette och hur de lät. När de var dags för vägning och mätning provade sköterskan att gå ut ur rummet en stund, och då hoppade Evelina upp på vågen flera gånger. Mätningen var svår även för mig, för Evelina ville ge sig själv ett par extra centimeter och stod på tå…

Det fick bli ett ungefärligt mått på 90 centimeter, och 12.5 kilo.

När sköterskan kom in igen började Evelina komma igång. Då gick det bra att prata och visa att hon kunde hoppa, sparka boll, lägga rätt djur i en liten korg m.m. Det var knappt att jag fick med mig henne hem sen istället.

30 januari, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “2.5 års-kontroll”

  1. Karin:

    Så bra att allt är bra med Evelina ! Hon är så söt och man ser fet finns ett härligt samspel mellan henne och vovven.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: