Grattis Marit och Malte!


En kort videosnutt som jag hittade på Facebook.

Livesändningen från SM var ingen hit. När det bröts, igen, när det sjätte ekipaget var inne på planen så gav jag upp. Men, jag fick iallafall se det mesta av Marit och Maltes program. Evelina bjöd upp mig till dans, så jag fick försöka dansa och titta på tv samtidigt.

En 13:e plats blev det för dom i år, med 23.07 poäng och cert! Grattis!

Jag trodde att jag skulle kunna titta på SM i efterhand när jag kom hem från jobbet, men icke. Hoppas det kommer upp lite senare. Tidigare år har man varit bortskämd med riktigt bra livesändning, med superkvalitet på både bild och ljud, som gått att se i efterhand direkt.

16 december, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Marit och Malte!”

  1. Jenny:

    Jag filmade hela programmet om du eller Marit vill ha? På mössans Facebook var jag tvungen att ta bort ljudet annars bägare Facebook låta mig publicera pga upphovsrätt på musiken. Skriv till mig på fb i så fall 🙂 /Jenny

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: