En mycket lycklig Thone

171213

Näst sista lediga dagen innan julafton, och morgonen började med en mysig sångstund på förskolan. Vi satt i en ring och sjöng några julsånger tillsammans. Evelina fick sedan vara kvar på förskolan ett par timmar, och jag passade på att gå bort till de stora fotbollsplanerna med hundarna så att de fick springa lösa i snön som kom igår!

Thyra fick gå i koppel, så att hon inte skulle rulla omkring för mycket med sitt ben eller hamna mellan Lhine och Thone när de for omkring. Lhine blev jätteglad över att få springa omkring i snön, och Thone kände sig nog som en av de lyckligaste hundarna i världen. Vad hon sprang! Hon passade verkligen på att njuta, och det var tur för nu regnar det…

171213-2

13 december, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En mycket lycklig Thone”

  1. Karin:

    Underbara bilder !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: