Det gick ju så bra…

171214

Jag tycker att det har gått väldigt bra med Thyra efter förra veckans lilla ingrepp. Vädret var ingen höjdare de två första dagarna, så då fick jag tvätta och torka såren efter att hon varit ute. Hon kunde även vara utan tratt en hel del, fram tills att det började klia efter ett par dagar.

Men, igår så hände en liten grej. På kvällen när jag dammsugit så låg Thyra och tittade på mig med en konstig blick. Något stämde inte, och efter någon sekund svor jag högt. Evelina hade varit snäll och tagit av Thyra tratten, och Thyra hade förstås passat på att dra bort stygnet på det ena såret och slickat bort skorpan. Fan också!

Jag ringde till Valla direkt som bad mig att skicka bilder. De kunde förstås inte se riktigt hur det såg ut, men rådet var att tvätta såret och återkomma idag. Imorse såg det bra ut, även om det inte ser så snyggt ut. Det glipar ju lite, men Thyra ska väl förmodligen opereras igen framöver så jag kände att det inte spelar någon roll om hon har ett fult ärr ett tag.

14 december, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Det gick ju så bra…”

  1. Annika i Lindby:

    Hjälpsam dotter, på gott och ont 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: