Den tråkigaste tiden på året

Knappt två veckor kvar till jul, och frågar man hundarna så är det de två tråkigaste veckorna på hela året. För mig innebär det mycket jobb, men jag tycker bara att det ska bli roligt! Jag har för länge sen ställt in mig på att dom här två veckorna får dom bara vara hundar. Dom kommer få sina promenader som vanligt och dom behöver inte vara ensamma särskilt mycket, även om husses sällskap inte betyder så mycket för Thyra och Thone.

Jag tycker inte att jag kommer missa jättemycket tid med Evelina, för det är ju ändå hon och jag som går upp tillsammans på morgonen och det är bara två kvällar som hon kanske har hunnit somna innan jag kommer hem. Dagen före julafton slutar jag senast 16.00, beroende på hur högt tryck det är på jobbet.

Men, det kommer helt klart kännas väldigt mysigt att vakna upp på julaftonsmorgonen och ha två lediga dagar framför mig tillsammans med Lenny, Evelina och hundarna.

11 december, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Den tråkigaste tiden på året”

  1. Annica Grip Fager:

    Två jobbiga veckor men sen får ni njuta i några dagar. Turat du trivs på jobbet som du skrev i ett tidigare inlägg. Planering är A o O när tiden är knapp. Den mörka tiden är jobbig för man hinner inte mycket dagtid när det är ljust

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: