Dags för veterinärbesök, igen

Jag trodde att jag och Thyra var färdiga med veterinärbesök för ett bra tag framöver, men tydligen inte. På samma ben och på ungefär samma ställe som hon opererades på i början av september har det dykt upp nya knölar. Det känns som att dom har kommit ganska snabbt, och i förra veckan ringde jag till Valla för att få en tid hos Heléne som opererade Thyra. Jag blev väldigt glad att vi fick en tid redan idag.

Thyra skötte sig fint och tog det hela med ro. Det skickades inga prover för analys vid den förra operationen, vilket var mitt val och nu i efterhand så känns det förstås som ett dumt val. Innan vi går vidare ville Heléne ta reda på vad det är för knölar, och det fanns två alternativ. Att ta prov med nål, som kanske kan ge svar på vad det är, eller göra en biopsi. Jag valde alternativ nummer två, så imorgon ska Thyra tillbaka till Valla igen.

Då ska hon sövas, igen, och så tar dom två biopsier på knölarna och även ett prov från lymfknutan på samma ben för den var lite svullen också. Usch, det här känns inget roligt alls. Men, Thyra är pigg och glad så jag hoppas att det inte är något allvarligt. Nu ikväll har hon varit med i köket och stört när jag tränat med Thone, och bjudit på olika trick för att få godis.

5 december, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: