Thyras mage

171115

Smutsig mage och hängiga tuttar, men kolla vad fint det ser ut efter operationen! Det syns ju inte ens var snittet är lagt. Thyra har inte haft några stygn på utsidan, och jag har funderat på hur veterinären lyckats sy ihop huden inifrån utan att lämna några spår. Någonstans måste man ju avsluta, och jag gissar att veterinären avslutat vid det lilla vecket Thyra har till höger i bild. Precis på linjen mellan bröstvårtorna längst till höger syns som en liten navel…

Om någon undrar så saknar Thyra en bröstvårta, och det har hon alltid gjort.

15 november, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thyras mage”

  1. Erika:

    Skönt att de ser så fint ut ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: