Mysigt fars dags-firande

171111

En helt ledig helg, så skönt! Det hade jag visserligen för två veckor sen också, men den helgen var jag fruktansvärt trött eftersom att det var den veckan som Thyra blev opererad. Den här helgen hade vi inga särskilda planer, förutom att jag bjudit hit mina föräldrar på en fars dags-middag idag, men skulle kunna hitta på något kul om vi ville det.

I veckan fick Lenny frågan om han kunde jobba övertid idag, och eftersom att jag var ledig tyckte jag absolut att han skulle ställa upp på det. Jag var ju ändå hemma, och då kunde jag och Evelina fixa far dags-middagen i smyg. Sent igår kväll fick jag frågan om jag kunde jobba i helgen. Idag var det ju liksom lite kört, men imorgon blir det jobb för mig med.

Iallafall, idag hade jag hoppats på fint väder så att jag och Evelina kunde vara ute och leka en stund… men vi vaknade till ett vitt väder. Vitt, kallt och väldigt blött! Visst, man kan vara ute och leka i snö men den här vinterns första snö blev ett par centimeter slask. Promenaden med Lhine och Thone var jättetung, och innan jag och Evelina gick ut med Thyra var jag tvungen att byta både skor och strumpor.

Jag blev helt slut efter att klampat omkring i slasket, så efter promenaderna gick jag och Evelina och lade oss framför en film en stund. Under morgonen hade jag förberett röran till varm smörgåstårta och bakat en kanelbullekladdkaka, så det var väldigt skönt att ha tid att slöa en stund.

Vid 14-tiden kom Lenny hem, och undrade vilka mer som skulle komma, och en halvtimme senare kom mina föräldrar. Pappa fick en liten present och sen vräkte vi i oss av den goda maten. Evelina var som vanligt blyg i början, och ville inte ge Lenny sina presenter, men sen efter någon timme var det full fart och hon lämnade lyckligt över fars dags-presenterna hon köpt.

Till fika blev det som sagt kanelbullekladdkaka, och glass, vispgrädde, choklad- och kolasås och pinnar med vaniljfyllning. Idag behöver man varken äta kvällsmat eller gå och lägga sig hungrig, och det finns rester kvar till imorgon. Mums!

Det var ju en himla tur att jag planerat in ett för tidigt fars dags-firande, och att jag var och handlade igår efter jobbet. Jag hade inte satt mig i bilen med Evelina idag eftersom att jag har sommardäck fortfarande, och imorgon blir det som sagt att jobba.

11 november, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: