Grattis Quick/Speedkullen!

091112-2

Ett stort grattis på födelsedagen till valparna ur Thyras 2:a valpkull som idag fyller 8 år! Den valpningen tog jag och Thyra hand om själva, för dom tyckte det passade bra att börja titta ut precis lagom till att min lillebror skulle köras till sjukhus för en operation.

Jag tycker det är väldigt roligt att två ur kullen fortfarande är aktiva på tävlingsplanerna. Vittra, LPI RLD N RLD A RLD M SE RALLYCH TJH(RDH) Höstglädjens Quick-Witted har i år tagit svenskt rallylydnadschampionat och totalt 12 rallylydnads-cert. Malte, LPI LPII HTMI HTMII RLD N RLD F RLD A RLD M SE HTMCH SE RALLYCH Höstglädjens Full Speed Forward har också tagit svenskt rallylydnadschampionat, 4 rallylydnads-cert, 1:a pris i öppenklass på viltspårprov, 6 heelwork to music-cert och kvalat till sitt 3:e SM i heelwork to music!

091112-1

12 november, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: