Evelina och Thone…

171127-2

När Evelina ängsligt säger ”Komma!” och sträcker upp armarna för att man ska bära henne så brukar det vara något som inte är bra, och så gjorde hon nu ikväll när jag hämtade henne på förskolan efter jobbet. Hon ville inte äta kvällsmat, utan bara vara i famnen och mysa. Förutom att hon var hängig så kändes hon varm, och när jag kollade tempen i örat på henne så låg den strax under 38 grader.

Precis som mig så har hon en låg normaltemp, så lilla pluttan har feber. Det blev att mysa ner oss i sängen, och det tog inte lång tid innan hon somnade. Hon vaknade till när Lenny kom hem för en stund sen och har busat lite i sängen. Thone har fått tempen tagen på örat, och har tydligen också feber så Evelina har bjudit henne på saft. Dom där två är ju för roliga…

171127

27 november, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Evelina och Thone…”

  1. Karin:

    Gullungar! De blir nog snart krya igen !

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: