En månad kvar till julafton

161126_zps4rwbrpqqSöta lilla Thyra.

Jag har knappt kommit över att sommaren försvann alldeles för fort, och nu är det snart jul! Idag köpte jag ett par julklappar till Evelina på jobbet, och Bamses adventskalender. Några fler julklappar ska vi köpa, men vi vet inte vad. Evelina sitter gärna och bläddrar i julkatalogerna vi fått med posten, men när jag frågar om hon hittar något hon vill ha så får jag ett nej till svar.

En kattunge står nog högst upp på hennes önskelista, men det blir det inte. Både jag och Lenny tycker att katter är lite otäcka, och dom kostar ju. Försäkring, mat, kattsand… Ärligt talat så vet jag inte ens hur man får en kattunge att bli rumsren.

Nedräkningen till julafton började med Black Friday, och för min del innebar det en hektisk dag på jobbet. Lite rörigt och smått kaotiskt emellanåt, men superkul! Det var inte en lugn stund, så inatt kommer jag sova väldigt gott.

24 november, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: