Då var det vitt

161108-2

Förra året vid den här tiden var det vitt ute. Det var ju inte mycket snö, och det låg nog inte kvar så länge, men vitt var det ändå. Än så länge har vi inte fått någon snö här, och om det bara tänker komma lite grann som bara blir blask och slask så kan det lika gärna låta bli att snöa. När det är snö vill jag ha mycket snö, och i år ska det bli intressant att se vad Evelina tycker om snön. Det blir nog lite nytt och spännande när hon kan gå, för det kunde hon ju inte för ett år sedan.

161108-1

9 november, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Då var det vitt”

  1. Annika i Lindby:

    Sötnosen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: