28 november 2015

151128_zps1yupvkep

Idag är det tydligen redan 2 år sedan Thyra ställdes ut senast, och blev BIS-veteran. Innan dess hade hon inte ställts ut på över 3 år, och blev även då BIS-veteran.

Igår började jag utöka hennes promenader och hon har fått hänga med tillsammans med Lhine och Thone, men vi har gått hem och lämnat Thyra efter en stund. Även om Thyra är gammal så hoppas jag att hon kommer få en bra kondition igen och att vi kanske kan åka på några inofficiella utställningar under nästa år. Får hon stå fritt och äta köttbullar så tycker ju hon att det är jätteroligt! Hon är ju väldigt showig av sig.

28 november, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: