Grattis Sara och Vittra, Malin och Lilo!

Sara och Thyradottern Vittra, LPI RLD N RLD A RLD M TJH(RDH) SE RALLYCH Höstglädjens Quick-Witted har gjort två starter i rallylydnad idag, och med 96 poäng och 98 poäng tog de två cert och fick två 2:a placeringar i mästarklass! Grattis!

Malin och Lhinedottern Lilo, RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Read Between The Lines hade chans på rallylydnadschampionat idag, men tyvärr så missade dom certet när Malin råkade göra fel vid en skylt. Aja, det är lätt hänt i rallylydnad! Med 85 poäng kom de ändå på en 3:e plats av 23 startande, så det var en klurig bana. Vi gratulerar till fina poäng i övrigt och pallplats!

1 oktober, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: